over karin bonnemaijers

Ik kan voor jou een portret of afbeelding als schilderij van glas  maken, in mijn galerie/atelier in een molen uit de 16e eeuw. Handgeschilderd en van welke afbeelding of foto dan ook. SAMEN met jou! Altijd gegarandeerd 100% gelijkend en in jouw favoriete kleuren en/of afmetingen.

Ik wil je heel graag helpen met het maken van iets speciaals: een portret of afbeelding als schilderij van glas, voor je bedrijf, voor jezelf of voor iemand anders. Samen met jou, jouw ideeën en je gedachtegoed krijgen we dit zeker voor elkaar! Ik kan jouw herinneringen en ideeën omzetten in een heel persoonlijk kunstwerk. Ik heb de kennis over materialen en technieken in huis. Jij hebt in ieder geval de kennis over je dierbaren, jezelf of je bedrijf. Als we deze kennis samenvoegen zijn we echt tot iets bijzonders in staat.

Een deel van het kunstwerk blijft altijd transparant, zo vormt de omgeving de achtergrond en wordt er ook een onderdeel van. De afbeelding is altijd herkenbaar voor mensen die het onderwerp kennen. Onbekenden beoordelen echter op kleurgebruik, sfeer en originaliteit. Ze zullen het werk als heel bijzonder, modern en origineel ervaren. De reacties op bijvoorbeeld een “naakt” van mijn hand met als onderwerp de vrouw des huizes zijn meestal: …wat mooi en speciaal!… , dat heb ik nou nog nooit eerder gezien…, die kleuren , het past hier precies…,  maar het onderwerp wordt door hen nooit herkend.

Je kunstwerk kan bijna altijd onzichtbaar bevestigd worden (zie de pagina prijsindicatie).

Ik maak ook kleine staande portretten, een kunstzinnig alternatief voor een foto in een lijstje op je bureau. Altijd in de  door jou gewenste kleuren. Het portret wordt in een glazen standaard geleverd, zodat je het overal neer kunt zetten. Het gezicht van jouw (overleden) dierbare of gezin wordt zo onderdeel van jouw eigen omgeving. Het is ook mogelijk om as van een overledene te verwerken, zichtbaar of onzichtbaar. Mijn werken zijn kleurecht en weerbestendig en dus ook erg geschikt voor een buitenruimte of voor op een graf.  Alle mogelijkheden voor bevestiging of zelfs integratie in een grafsteen of in de natuur zijn uitvoerbaar en bespreekbaar.

Samen met bedrijven en particulieren heb ik al verschillende “oplossingen” mogen bedenken. Voorbeelden zie je in de sliders op de home page, rechts in beeld bij projecten, en in de gallerij.

LET OP! 

Het is onmogelijk om op een foto de transparantie, levendigheid en diepte van een glazen schilderij weer te geven. Schroom niet als je het zelf in 3D wilt zien en kom vrijblijvend langs in mijn atelier in de molen om het effect van een glazen schilderij zelf te ervaren. 

Als je langs wil komen of vragen hebt:

bel e-mail app sms facebook messenger instagram Pincelada

Hartegroet,

een portret of afbeelding als schilderij van glas

Karin Bonnemaijers