hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Simpel: na het doorlopen van 2 stappen voor jou en 2 voor mij heb jij binnen 2 weken je persoonlijke kunstwerk in huis.

1e stap
JIJ neemt contact met mij op en geeft mij de (digitale) afbeelding van je keuze.

Jij vertelt mij vooral de kleuren van je voorkeur en daarnaast de kleuren van de ruimte en de afmetingen die je wilt. Als je hier hulp bij nodig hebt dan kom ik vrijblijvend bij je langs. Om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn, en welk “schilderij op glas” we samen kunnen maken.

Een bezoekje aan mijn galerie/atelier in een oude molen is ook zeker de moeite waard. Niet alleen vanwege de historie van de molen (uit de 16e eeuw), maar omdat je een glazen schilderij eigenlijk zelf in 3D moet zien. Omdat het onmogelijk is om op een foto de transparantie, levendigheid en diepte van een glazen schilderij weer te geven.
Mijn atelier is op de bovenste verdieping van de molen. Daar kun je mijn werk en mij vrijblijvend aan het werk zien. De koffie staat elke dinsdag en donderdag vers voor je klaar, je bent van harte welkom!

2e stap: IK maak een gratis ontwerp, en een offerte.

Jouw input en daarnaast mijn artistieke vrijheid geeft jou 1 week later een vrijblijvend ontwerp van jouw eigen “glazen schilderij”. In 2 of 3 verschillende versies. Je kunt het ontwerp ook in mijn atelier komen bekijken op dinsdag of donderdag. We overleggen met elkaar over de afmetingen, de dikte van het glas/acrylaat, de gewenste kleuren en de levertijd.

Omdat glas/acrylaat zwaar, transparant en breekbaar is kom ik daarnaast vaak nog even ter plaatste naar de ruimte kijken! Soms is het nodig om een muur vooraf te inspecteren, zodat je de garantie hebt dat het schilderij blijft hangen. De eigenschappen van de muur en vooral het ophangsysteem zijn hiervoor belangrijk. Samen met een bouwkundige heb ik hiervoor speciale en transparante systemen ontwikkeld.
ik maak een vrijblijvende offerte en/of eventueel een nieuw of aangepast ontwerp. Jij laat mij weten welk ontwerp je het mooiste vindt, en je plaatst (hoop ik natuurlijk) de opdracht.

3e stap: JIJ doet een aanbetaling en ik ga materiaal inkopen. 

Na jouw aanbetaling van 20% ga materiaal voor je inkopen. Glas of acrylaat van de beste kwaliteit natuurlijk, op maat gemaakt en geslepen. Daarnaast maak ik kleurechte en weerbestendige verf in jouw kleuren.  Omdat ik daarna ongeveer 2 weken nodig heb voor het schilderen, drogen en afwerken, is de levertijd minimaal 2 weken.

4e stap: IK ga aan het werk en zorg voor gratis levering en plaatsing.

Na het drogen en afwerken kan ons kunstwerk ingepakt, geleverd en geplaatst worden. Levering en plaatsing in Nederland is gratis; ik lever een werk altijd zelf af (eventueel samen met een bouwkundige). Simpelweg omdat de uiteindelijke levering voor mij persoonlijk de kers op de taart is en het mooiste moment van onze samenwerking. Het is een kadootje voor mij om telkens weer de diepe ontroering en de blijdschap te mogen zien. 
Ik geef jou op de dag van levering de factuur conform onze prijsafspraak.

Resultaat:

14 dagen later heb jij al heel veel enthousiaste reacties gehad van je vrienden, familie en relaties en heb je inmiddels met plezier de factuur betaald.
Ik heb door jouw enthousiasme meer mensen ontmoet die ook, samen met mij, hun kunstwerk willen realiseren. (the beauty in all connects all)

hoe werkt het?
VAN SCHETS
hoe werkt het?
NAAR KUNSTWERK

Hartegroet,hoe werkt het?

Karin Bonnemaijers