uitnodiging

Uitnodiging voor de Expositie van Collab Collide Collapse

5 t/m 14 maart 2020

In de uitnodiging hiernaast kun je lezen waarom deze expositie wordt gehouden.

Niet alleen ben ik er trots op om voor deze expositie gevraagd te zijn, maar ook ben ik keitrots op het werk wat we aan het maken zijn. “We” zijn ikzelf en Anna Kudryashova, een tweedejaars studente aan de kunstacademie St. Joost te Den Bosch.

Anna en ik zijn samen druk bezig geweest. Ik heb van Anna heel veel geleerd, en was verbaasd over haar manier van denken en kijken. Ze laat zich niet beperken door (voor)oordelen of aannames, heeft indrukwekkende gedachtes en ideeën, en frisse invalshoeken.

Er is een groot leeftijdsverschil tussen ons, dat is waar, maar dat is absoluut geen belemmering voor onze samenwerken. Sterker nog, we versterken elkaar omdat we allebei meer dan bereid zijn om van elkaar te leren.

Ik heb nog geen idee van uitkomsten van de samenwerkingen van de andere kunstenaars. Maar als die uitkomst net zoveel heeft opgeleverd als de samenwerking van Anna en mij durf ik te stellen dat je deze expositie absoluut niet mag missen!


Dus: kom naar het Werkwarenhuis aan de Tramkade 20-24 in Den Bosch! Als je wilt weten wanneer ik aanwezig ben, neem dan contact met me op (kies hieronder hoe je dat wilt doen)

Hartegroet,

hartegroet

Karin Bonnemaijers

bel
app
e-mail
facebook messenger
sms
facebook Pincelada
instagram Pincelada
linkedin pincelada
twitter
behance Pincelada
google + karin bonnemaijers
uitnodiging