kunst op glas

Kunst op glas, je kunt het zelfs online bestellen.

Al vóór de mogelijkheid bestond om te printen op glas, plexiglas, of zelfs op schilderslinnen maakte ik kunst op glas. Niet geprint, maar échte schilderijen, rechtstreeks en met de hand en het penseel geschilderd op glas.

Printen op glas.

Nu is het mogelijk om elke bestaande afbeelding, of elke foto op glas, of op plexiglas te (laten) printen. In alle afmetingen. In een hele goede kwaliteit. Helemaal passend in de interieurtrends van nu! Glanzend en onzichtbaar opgehangen. Heel wat mooier dan de ouderwetse poster, en zelfs mooier als een ingelijste afbeelding of foto vind ik. En voor een redelijke prijs. Foto’s van bekende schilderijen worden op glas geprint, en zo krijg je betaalbare kunst op glas. En, hoe gemakkelijk, met een simpele druk op de knop online te bestellen. Bijvoorbeeld bij Otto of de Bijenkorf

home affaire artprint op glas »tiger« 60x40 cm of 100x70 cm bruin

Schilderen op glas.

Dat is mijn specialiteit. Al jaren dus. Geen printwerk, maar het ouderwetse handwerk. Dat is échte kunst, want hier gaat het niet om een kopie of een foto, maar om een originele afbeelding waarvan er maar één bestaat. En, in mijn geval, inderdaad ook vaak met een foto als voorbeeld. Maar dan wel omgezet in een uniek schilderij in de stijl en in de kleuren die passen in elk interieur, maar afgestemd op de wensen van mijn opdrachtgevers. Mijn kunst op glas laat zelfs grote delen van het glas onbeschilderd, om zo de afbeelding nog levendiger te maken. Er ontstaat diepte door de schaduw die de beschilderde delen van het glas op de achtergrond veroorzaken. Het lijkt of het schilderij leeft! Ogen in een portret op glas lijken je te blijven aankijken, de schaduwen in het schilderij veranderen steeds omdat de lichtinval op het schilderij ook continu veranderd. De glans en de weerspiegeling van het glas weerkaatsen ook de omgeving. Zo worden omgeving en achtergrond een onderdeel van het schilderij.

Kunst op glas, of Kunst Op Glas?

Geprint op glas, of geschilderd op glas. Het is allebei een kunst, maar er is maar een soort met een K, de K van Karin Bonnemaijers. Handgeschilderd en met een techniek van schilderen die Karin al jarenlang heeft geperfectioneerd en als geen ander beheerst.

portret van een huisdier

In mijn gallerij zie je heel veel voorbeelden van de mogelijkheden.

Op de pagina prijsindicatie kun je de prijzen zien van kunst op glas door mij gemaakt. Dan kun je zelf beslissen voor kunst op glas of Kunst op glas. 

Mijn Kunst op glas kun je niet online bestellen. Wat overigens niet wil zeggen dat er geen gebruik gemaakt wordt van het internet. Op hoe werkt het? kun je lezen hoe gemakkelijk het is om een gratis ontwerp van jouw glazen schilderij te ontvangen!

Ja, je leest het goed! Een ontwerp voor jouw persoonlijke glazen schilderij is helemaal GRATIS en vrijblijvend. Stuur een foto of afbeelding naar me op, en ik maak GRATIS voor jou een (digitaal) ontwerp. In jouw kleuren en in jouw afmetingen. 

Neem gerust contact met me op, of stuur meteen een foto. Je kunt me mailen, whatsappen en bellen, voor welke vraag dan ook. En je bent altijd van harte welkom in mijn atelier, mits je van te voren even belt of appt.

Ik hoor graag van je!

Hartegroet,

hartegroet

Karin Bonnemaijers

kunst op glas