kerstkadootjes of kerstkaarten? Het is weer gelukt!

Kerstkadootjes of kerstkaarten?

Zoals elk jaar ben ik weer lekker aan het knutselen geweest. Mijn vrienden, familie en zakenrelaties weten inmiddels al jarenlang dat ze ook van ons kerstkadootjes of kerstkaarten kunnen verwachten. Altijd is het een klein kadootje, altijd transparant en altijd met een (begeleidende) tekst of gedicht wat gaat over wat ik in het afgelopen jaar ervaren of geleerd heb, of wat voor mij belangrijk was. Altijd met de bedoeling om mijn visie: “the beauty in all connects all” uit te dragen.

kerstkadootjes of kerstkaarten?

Dit zijn dus onze kerstkadootjes of kerstkaarten voor 2019.  Ik heb me laten inspireren door Rob  Bonnemaijers. Elk exemplaar, en ik heb er zo’n 80 gemaakt, is uniek! Verschillende kleuren en verschillende portretjes uit één enkele lijn, maar ook verschillende vormen sleutelhangers. Om te hangen aan je sleutelbos, die jij waarschijnlijk vooral gebruikt om allerlei dingen te openen die voor jou waarde hebben. Met je sleutels open je wat echt van jou is, iets van jezelf, en door die sleutel geeft je de verbinding met iets wat veel voor jou betekent, en vaak tegelijkertijd ook met een plek waarmee je de verbinding met anderen heel goed kunt voelen en kunt uiten: je huis, je vakantieverblijf, je boot, je auto, of je bedrijf bijvoorbeeld.

Zo heb ik weer in alle kleuren, materialen en technieken van onze kerstkadootjes of kerstkaarten geprobeerd vorm te geven aan “verbinding”. Ik ben benieuwd naar de reacties! Sommigen bewaren deze werkjes jarenlang en geven ze zelfs een speciaal plekje in hun huis.

Wil jij ook zelf aan de slag? Of liever iets bijzonders laten maken?

Fijne feestdagen allemaal!

Hartegroet,
hartegroetKarin Bonnemaijers

kerstkadootjes of kerstkaarten? Het is weer gelukt!