Gratis ontwerp!

De meerwaarde van kunst.

Uit heel veel verschillende onderzoeken blijkt de meerwaarde van kunst. Niet alleen privé, maar ook op de werkplek is het niet alleen maar decoratie. Kunst motiveert, fascineert, verbindt en inspireert. Als kunstenaar kun jij nu ook een gratis ontwerp ontvangen. Een gratis ontwerp van jouw kunstwerk. In de vorm van een foto-impressie. Dus jouw kunstwerk in jouw ruimte, op jouw plek. Ja, ook in je bedrijfshal, op je kantoor, in de wachtkamer, op je bureau, etc. etc. Een foto-impressie van het schilderij op glas op het plekje wat jij ervoor hebt uitgekozen.

gratis ontwerp
een gratis ontwerp voor een vrij werk op een witte muur

In de werkomgeving levert kunst heel veel op:

·       Beter gemotiveerde werknemers

·       Een prettige werkomgeving en een smaakvolle uitstraling

·       Minder ziekteverzuim

·       Meer efficiëntie

·       Een verhoogde productiviteit

·       Vermindering van stress

·       Vermindering van werkdruk

·       Verbetering van het imago

 

Alle onderzoeken laten zien dat kunst een duidelijke relatie heeft met de emotionele gesteldheid van elk mens. Er is aangetoond dat kunst een sterke relatie heeft met tevredenheid, verzuim en productiviteit. In élke omstandigheid. Dus thuis, én op het werk.

Ik kom gratis en vrijblijvend langs. Bij je bedrijf, of bij je thuis. Natuurlijk breng ik dan wat voorbeelden mee. Dan kunnen we samen bespreken wat de beste opties zijn: 

·       Kleuren en afmetingen?

·       Achtergrond?

·       Staand of hangend?

·       In welke ruimte(s)?

·       Uitstraling?

·       Logo en/of bedrijfsvisie?

·       Duurzaamheid?

·        Of stuur mij een foto of een moodboard, een afbeelding, een logo, etc. Wat is de bedoeling van het kunstwerk? Moet het hangen? Moet het staan? In welke ruimte? In welke kleuren? Wat wil je ermee uitstralen?  Wat is de visie van je bedrijf? 

Natuurlijk mag je mijn ontwerp delen met je vrienden, collega’s of werknemers. Het is belangrijk dat anderen meebeslissen. Overleg en betrokkenheid bij dit proces verhogen alleen maar de opbrengsten van een kunstwerk. Pas als het gratis ontwerp helemaal naar wens is krijg je van mij een aantal mogelijkheden:

·     Je geeft mij de opdracht voor het maken van het kunstwerk omdat je het wilt kopen voor een afgesproken bedrag. Klik hier voor een indicatie. Dit bedrag kun je ook in termijnen betalen. Het unieke kunstwerk is dan jouw eigendom.

·     Je wilt het unieke kunstwerk niet kopen, maar wil het liever huren. Dat kan ook. Dan huur je voor een periode van minimaal 2 jaar voor een maandelijks bedrag.  Ik blijf dan eigenaar van het kunstwerk. Na 2 jaar gaan we weer opnieuw in overleg. Misschien wil je een ander kunstwerk van mij, of wil je het alsnog kopen (tegen een gereduceerd tarief uiteraard).

·     Je wilt (nog) geen opdracht plaatsen. Jammer, maar geen probleem. Misschien dat we dan in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

·      Je komt eerst nog even kijken in mijn atelier/galerie om mijn werk “live” te kunnen zien.

Een gratis ontwerp voor een kunstwerk is natuurlijk een tijdelijke aanbieding. Het gaat hier uiteraard om handwerk en exclusiviteit, en beslist geen productiewerk. De tijd die ik nodig heb voor het maken van gratis ontwerpen en het schilderen van (lopende) opdrachten is beperkt.

Dus bel, mail of whats-app me nu: 06 406 09 555

Of stuur me een berichtje via Messenger!

Ik maak graag, samen met jou, een uniek en exclusief kunstwerk.

Hartegroet,

hartegroet

Karin Bonnemaijers

Gratis ontwerp!