Glaskunst bij glasrijk Tubbergen

Trots dat ik als kunstenaar in glaskunst gevraagd ben zijn om deel te nemen aan Glasrijk Tubbergen 2017. De 21e editie van dit evenement al weer.
Het thema van deze editie is: VERS GLAS. Héél veel glaskunstenaars zullen hun werken tijdens Glasrijk demonstreren en tentoonstellen.

Weinig of geen kunstenaars maken ook gebruik van de technieken die ik gebruik. Veel mensen zijn heel nieuwsgierig naar die technieken en de verfsoorten die ik hiervoor gebruik. Die “geheimen” zal ik volgende week dus prijsgeven.

De locatie waar ik gebruik van mag maken ziet er prima uit! Ik mag mijn werken exposeren én eventueel verkopen bij Haasewinkel Oogmode en Optometrie. Dit is een prachtige, moderne en grote opticien in hartje Tubbergen. Een aantal weken geleden heb ik kennis gemaakt met  de behulpzame, vriendelijke en flexibele mensen die daar werken. Ik verheug me enorm op de samenwerking!

Natuurlijk heb ik de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ik heb heel veel nieuwe schilderijen gemaakt! . Deze keer niet alleen opdrachten en/of portretten. Juist ook verschillende “vrije werken” waarin ik mijn eigen fantasie en visie heb kunnen uitleven. Ná glasrijk zal ik de nieuwe werken natuurlijk hier publiceren.

Er zullen ook kleinere  werkjes te zien zijn. Deze werkjes zijn voor een kleiner bedrag te koop, en zullen het heel erg goed doen als cadeautje. Voor we het weten staan de feestdagen al weer voor de deur. Je kunt aan jouw dierbaren een cadeautje geven wat je van de kunstenaar zelf gekocht hebt en waarover je dus behoorlijk wat kunt vertellen.

Natuurlijk heb ik ook een werk gemaakt wat juist in de winkel waar ik exposeer goed uit de verf zal komen: sterker nog! Ik heb er 2 gemaakt. 2 Totaal verschillende stijlenvoor 2 niet te vergelijken schilderijen  vanuit dezelfde basisschets gemaakt.

schets voor glaskunst van oogappel
“oogappel”

Ik ben benieuwd welk gezichtspunt jouw voorkeur heeft, dus kom kijken, er is van alles te zien!

Hartegroet,
hartegroetKarin Bonnemaijers

Glaskunst bij glasrijk Tubbergen