Erotisch schilderij

een erotisch schilderij

Ben jij ook een liefhebber van erotische kunst?
Wat dacht je dan van een erotisch schilderij van jou of je geliefde?
Die prachtige spannende foto die jij ergens in je kluisje op je telefoon hebt staan kan een prachtig erotisch schilderij worden. Jouw herinnering aan een speciaal moment wordt omgetoverd in kunst op glas.
En denk je dat de foto te heftig of aanstootgevend is? Nee hoor, ik maak voor jou een uitsnede die zelfs in je woonkamer niet misstaat!

In de voorbeelden hieronder zie je dat het eindresultaat onherkenbaar is, maar toch de erotische uitstraling blijft behouden. Alhoewel…. de persoon die is afgebeeld herkent zichzelf natuurlijk in dit erotisch schilderij. En een partner herkent het natuurlijk ook!

erotisch schilderij
glas, +/- 80 x 60 cm

sensualiteit

Als jij denkt aan een erotisch schilderij, dan ben je al wat avontuurlijker van geest. Je waardeert sensualiteit, dat is duidelijk, en een persoonlijk erotisch schilderij is een meerwaarde voor elk interieur. Dus zeker ook voor het jouwe!

erotisch portret
glas, 74 x 31 cm

jij, jullie samen, je partner

Stel je voor: een erotische afbeelding van jou, jullie samen, of je partner in de kleuren die jij wil! Daarmee laat je zeker een blijvende indruk achter bij je bezoekers. Het schilderij op glas is een “geheimpje” aan een bijzonder moment wat je hebt gedeeld. Een herinnering die voor jou voor een herbeleving zorgt. Je vrienden en familie zien alleen een mooi erotisch schilderij.

erotisch portret
glas, 59 x 40 cm

een erotisch schilderij als cadeau

Stel je eens voor dat je zo’n persoonlijk schilderij op glas als cadeau kunt geven aan een speciaal iemand. Daar gaat het hart sneller van kloppen! In deze tijd hoeven we ons niet meer te schamen voor onze sensualiteit. Dus dit geschenk zal met blijdschap worden ontvangen!

erotisch portret op glas
glas, 110 x 80 cm
erotisch portet op lgas
glas, 110 x 80 cm

Het enige wat jij hoeft te doen is aan mij, via e-mail, jouw erotische foto te sturen.
discretie gegarandeerd

Natuurlijk is discretie door mij gegarandeerd! Binnen één week maak ik voor jou een gratis ontwerp en digitale foto-impressie van het uiteindelijke schilderij. In de kleuren en de grootte die jij wilt! En je ontvangt gratis een vrijblijvende offerte met daarin ook de levertijd. Ik kom het erotisch schilderij gratis bij je thuis brengen en plaatsen.
Op hoe werkt het? Kun je hier meer over lezen. En voor prijzen klik je hier.

Hartegroet,

hartegroet

Karin Bonnemaijers

Erotisch schilderij