erotisch portret

Een erotisch portret in je woonkamer?!

Het kán….. makkelijk …… en zónder ongemakkelijke blikken of opmerkingen van je visite.

erotisch portret

Wat vind jij?

Jij bent nu toeschouwer van dit erotische portret! En? Vind je het aanstootgevend? Vind je dat kinderen dit niet zouden mogen zien? Herken je de mensen die er op afgebeeld staan? Zou jij zo’n erotisch portret in je woonkamer hangen? Vind je het uitsluitend geschikt voor de leeftijdscategorie 18+?

Vind je het mooi? Of vind je het lelijk? Is het naar jouw mening een écht portret of ervaar je het als een “naakt” zoals dat in de kunstwereld wordt genoemd?

Wat anderen vinden:

– Mooi, de diepte is prachtig! – Ja, dit kun je makkelijk in je woonkamer hangen! – Ik weet bij God niet wie het zijn maar dat maakt niet uit, ik vind het mooi! – De kleuren zijn zo sprankelend. Het ziet er zó mooi uit, op dat glas! – Goh, het wordt echt onderdeel van de kamer! – Het zijn niet mijn favoriete kleuren en het past dus ook niet in mijn huis, maar in andere kleuren zou ik zoiets ook wel willen.

– De prijs (€ 950,00) valt écht mee, het is zo mooi geschilderd, prachtig op dag glas! – Inderdaad, dit kan in elke ruimte hangen! – Ik weet wie het zijn, dat zie ik meteen! – Ik ken dat stelletje wel en dit schilderij past écht bij ze! – Da’s nou typisch iets voor die 2! – Je kunt wel zien dat dat heel veel werk is geweest, al die puntjes! Het gewone schilderij wat ernaast hangt ziet er nu veel minder mooi uit! – Helemaal in de stijl van nu, modern, minimalistisch en industrieel, maar het past in elk interieur. – Zoiets zou mijn man van mij ook wel willen!

Wat ik vind:

Iedereen is mooi en herkenbaar, zéker zonder kleren aan. Jong of oud, dik of dun, het maakt niet uit! Een naaktportret of een erotisch portret van jezelf of van je geliefde(n) past bij iedereen in huis! Je herkent jezelf of je geliefde(n) niet alleen aan een gezicht of aan een oogopslag, een karakter is in heel het lijf terug te zien!

Zelfs een expliciet erotische foto is om te toveren in een niet schokkend, kunstzinnig, modern, kleurrijk glazen portret. Een schilderij wat alleen herkenbaar is als portret voor diegenen die de persoon op het portret heel erg goed kennen.

Ook voor jou!

Ik heb alleen een foto van het onderwerp nodig. Het hoeft helemaal geen goede of mooie foto te zijn, en wees gerust, het gezicht wordt niet gebruikt! Je kunt het gezicht zelf al onherkenbaar maken voor je mij de foto digitaal toestuurt, maar ik zal dat zeker voor je doen.  De kwaliteit van de foto, of de grootte is helemaal niet belangrijk, ik kijk alleen naar schaduw en licht. Van de foto maak ik gratis en vrijblijvend een ontwerp voor jou. In de kleuren van jouw voorkeur! Als je wilt kom ik vooraf bij jou thuis om eventueel advies te geven over het formaat en de plaats waar het schilderij komt te hangen. Dat bezoek is uiteraard ook gratis en vrijblijvend. 

Pas als we het samen helemaal eens zijn over de afmetingen, het materiaal, de kleuren, en de afbeelding doe ik jou een prijsopgave. De prijs is altijd inclusief ontwerp(en), BTW, aflevering, en bevestiging. En pas na jouw goedkeuring ga ik voor jou aan het werk. Als het kunstwerk klaar is kom ik het persoonlijk ophangen, samen met een bouwkundige. Zo weet je zeker dat het veilig en volgens alle voorschriften wordt opgehangen. Je krijgt van mij dan ook een flesje speciale glasreiniger om je schilderij nog jarenlang in topconditie te houden.

Het glazen schilderij is weer- en waterbestendig en kleurvast, dus het kan ook buiten worden bevestigd.

Hieronder vind je nog 2 voorbeelden van 2 enthousiaste dames die hun geliefde hebben verrast met een erotisch portret op glas. Zij zijn zo lief geweest om mij een foto toe te sturen die ze zelf in hun woonkamer hebben gemaakt.

erotisch portret

erotisch portret

Heb je een mening? Laat het me weten! 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Hartegroet,

hartegroet

Karin Bonnemaijers

erotisch portret